GEZINSWONINGEN

Twee-laags met kap vanaf €297.500 v.o.n.

Op de begane grond vind je de entree en het toilet. De keuken is aan de voorzijde van de woning gesitueerd. Vanuit de keuken kijk je uit over de donk. De ruime woonkamer biedt toegang tot de tuin met daarin de berging.

Op de 1e verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en de badkamer. De badkamer is standaard voorzien van douche, wastafel en toilet, optioneel is het mogelijk ook een bad te plaatsen.

Op de 2e verdieping, welke standaard is voorzien van een dakraam, zijn optioneel diverse indelingen mogelijk. Hier bevind zich tevens de opstelplaats voor wasmachine/droger. De gehele woning is voorzien van vloerverwarming.

  • Complete badkamer voorzien van sanitair van Villeroy & Boch
  • Standaard 3 slaapkamers
  • De zolderverdieping is ruim en op veel manieren in te delen. Eventueel met extra slaapkamers of misschien wel een kantoorruimte, hobbyruimte of sportruimte
  • De woning is gasloos en wordt uitgevoerd met een bodem-warmtepomp
  • De woning is voorzien van Heijmans SlimWonen
Von-prijs  vanaf € 297.500  
 Woonoppervlakte   ca. 118 m2
 Kaveloppervlakte   ca. 101 – 110 m2
 Inhoud  ca. 402 – 425 m3
 Aantal slaapkamers  standaard 3

SlimWonen

Je huis voorzien van alle gemak.
Nu en voor later.

Een nieuw huis kopen doe je niet zomaar. Je wilt dat dit aan al je wensen voldoet en naar eigen voorkeur in te richten is. De vrijheid om te wonen zoals jij dat wilt. Heijmans heeft daarom je nieuwe huis ingericht met SlimWonen powered by ONE Smart Control.

ONE Smart Control is een innovatief huisbesturingssysteem waarmee je eenvoudig licht, jaloezieën en verwarming bedient. Zowel van afstand als dichtbij. Met een schakelaar aan de muur of met je smartphone of tablet.

Standaard is je huis al voorzien van een uitgebreide basisinstallatie, deze omvat diverse oplossingen voor sfeer, comfort, gemak, energiebesparing en veiligheid. Naast deze basisinstallatie biedt Heijmans je optioneel, binnen SlimWonen met ONE Smart Control, aanvullende modules. Sommige optiemodules kan je ook na oplevering van de woning nog aankopen via de webshop van ONE Smart Control.

Het huisbesturingssysteem is eenvoudig in gebruik. Met bijbehorende app kan je via smartphone of tablet het systeem aansturen en bedienen. Zo bestaat het basissysteem bijvoorbeeld uit; alles aan/uit in één handeling, schakelbare wandcontactdoos, schakelbare lichtpunten, koppeling met rookmelders, mogelijkheid tot het zelf programmeren van schakelklokken, energiemonitoring en mogelijkheid voor het integreren van Hue-led.

Met de basisinstallatie van Heijmans SlimWonen ONE Smart Control geniet je al direct van een intelligent huis en ben je klaar voor de toekomst!

Bekijk brochure SlimWonen (pdf)