GESCHAKELDE SEMIBUNGALOWS

Alle woningen van dit type zijn uitverkocht in De Donk van Dijkstraten. Ben je op zoek naar een woning met alle voorzieningen op de begane grond in de buurt van Best? Bekijk de
Hofwoning van Son aan de Dommel in Son en Breugel.

Op de begane grond vind je de entree, het toilet en toegang tot de badkamer. De badkamer wordt standaard voorzien van een toilet, wastafel en douche. De ruime woonkamer met daarin opgenomen de ruimte voor de keuken en eetkamer biedt toegang tot de tuin met berging. Eveneens bevind zich op de begane grond de slaapkamer welke via de woonkamer te bereiken is.

Op de eerste verdieping, waar je de mogelijkheid hebt voor diverse indelingen, bevind zich de opstelplaats voor de wasmachine/droger en installaties.

  • De woning is voorzien van Heijmans OnbezorgdWonen
  • Complete badkamer voorzien van sanitair van Villeroy & Boch
  • Mogelijkheid tot het creëren van een tweede badkamer op de 1e verdieping
  • Achtertuinen zijn gelegen op het zuiden of westen
  • De woning is gasloos en wordt uitgevoerd met een bodem-warmtepomp
  • De gehele woning is voorzien van vloerverwarming
Von-prijs UITVERKOCHT
 Woonoppervlakte   ca. 102 – 105 m2
 Kaveloppervlakte   ca. 116 – 233 m2
 Inhoud  ca. 350 – 444 m3
 Aantal slaapkamers  standaard 1

Je huis voorzien van alle gemak.
Nu en voor later.

Als je een huis koopt, dan is dat niet voor even. Je wilt er zeker van zijn dat je er ook op je oude dag nog comfortabel kunt wonen. Met OnbezorgdWonen kun je daar nu al op rekenen. Dankzij goede ontwerpkeuzes en slimme techniek veranderd jouw woning met je mee, ook als je een dagje ouder wordt. Zo wordt de woning standaard voorzien van een innovatief huisbesturingssysteem van One Smart Control.

Het huisbesturingssysteem vereenvoudigt niet alleen het dagelijkse leven, maar is ook eenvoudig in het gebruik. Zo bestaat het basissysteem onder andere uit; schakelbare wandcontactdoos, schakelbare lichtpunten, koppeling met rookmelders, alles aan/uit in één handeling, energiemonitoring, deurcommunicatie enz. Via bijbehorende app kan je het systeem via smartphone of tablet aansturen.

Met de basisinstallatie van Heijmans OnbezorgdWonen ONE Smart Control geniet je al direct van een intelligent huis en ben je klaar voor de toekomst. De installatie kan op termijn aangevuld worden met toepassingen die tegemoetkomen aan uw veranderde behoefte.

Zie https://www.heijmans.nl/nl/onbezorgdwonen/ voor alle toegepaste basisfunctionaliteiten.

Bekijk brochure OnbezorgdWonen(pdf)