SlimWonen

Uw huis voorzien van alle gemak. Nu en voor later.

Een nieuw huis kopen doe je niet zomaar. Je wilt dat dit aan al je wensen voldoet en naar eigen voorkeur in te richten is. De vrijheid om te wonen zoals jij dat wilt. Heijmans heeft daarom je nieuwe huis ingericht met SlimWonen powered by ONE Smart Control.

ONE Smart Control is een innovatief huisbesturingssysteem waarmee je eenvoudig licht, jaloezieën en verwarming bedient. Zowel van afstand als dichtbij. Met een schakelaar aan de muur of met je smartphone of tablet.

Standaard is je huis al voorzien van een uitgebreide basisinstallatie, deze omvat diverse oplossingen voor sfeer, comfort, gemak, energiebesparing en veiligheid. Naast deze basisinstallatie biedt Heijmans je optioneel, binnen SlimWonen met ONE Smart Control, aanvullende modules. Sommige optiemodules kan je ook na oplevering van de woning nog aankopen via de webshop van ONE Smart Control.

Het huisbesturingssysteem is eenvoudig in gebruik. Met bijbehorende app kan je via smartphone of tablet het systeem aansturen en bedienen. Zo bestaat het basissysteem bijvoorbeeld uit; alles aan/uit in één handeling, schakelbare wandcontactdoos, schakelbare lichtpunten, koppeling met rookmelders, mogelijkheid tot het zelf programmeren van schakelklokken, energiemonitoring en mogelijkheid voor het integreren van Hue-led.

Met de basisinstallatie van Heijmans SlimWonen ONE Smart Control geniet je al direct van een intelligent huis en ben je klaar voor de toekomst!