5 x Zorgeloos in een geschakelde semi-bungalow

Nog lang genieten van jouw thuis met
OnbezorgdWonen in De Donk van Dijkstraten.

1.  Veilig dankzij slimme sensoren

Staat er iemand voor je deur, dan pikt de bewegingssensor dit op en stuurt je een berichtje op je smartphone. Lekt er ergens water? Dan ben jij dankzij de slimme sensoren de eerste die het weet.

2.  Altijd voldoende ruimte

Alle woningen hebben een levensloopbestendige plattegrond. Badkamers zijn standaard voorzien van ruime inloopdouche. Tevens is er rekening gehouden met uitbreidingen voor later. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om je slaap- en badkamer boven te maken, maar ze kunnen ook op de begane grond worden ingepast.

3. Comfort

Volledige WiFi-dekking door het hele huis. Wel zo prettig omdat je hier toch alles mee bestuurt. Veranderen je wensen en behoeften ? Dan kan je je huisbesturingssysteem aanvullen met gewenste toepassingen of gebruikmaken van de door Heijmans aangeboden diensten.

4. Energiezuinig zonder omkijken.

Energie besparen is niet alleen makkelijk maar ook leuk. Zo gaat het licht automatisch aan wanneer je naar de wc gaat en zet je eenvoudig vanaf je tablet of smartphone alle stopcontacten in één keer uit. Hoeveel je bespaart kan je gemakkelijk zien in een handig overzicht.

5. Voorzieningen in de buurt.

Naast alle gemakken en comfort die de woning te bieden heeft is het prettig om voorzieningen in de buurt te hebben. Vanaf de woningen binnen De Donk van Dijkstraten is het 10 minuutjes wandelen naar het centrum van Best. Hier vindt u alles wat u nodig heeft, onder andere een supermarkt, kapper, opticien, huisarts, leuke restaurants en binnen 5 minuten wandelen vanaf uw woning staat u op het station!